søndag den 18. oktober 2009

Hvad gør folk, når de tager mobiltelefonen?

Det som jeg har overvåget når folk tager deres mobil er at det først og fremmest er forskelligt fra person til person, dernæst er det forskelligt om man tager mobilen når man ved hvem der ringer og når man ikke ved hvem der ringer.
Når man ved hvem der ringer lyder det f.eks. sådan: "Hey Mark..hva' så gamle??" eller " Hey mor..savner du mig allerede??" Det er tit at man siger hej til personen og derefter stiller et hurtigt spørgsmål før den anden person kan nå at melde sig! Hvis man derimod ikke kender personen som ringer melder man sig oftest med sit navn: " Det Mark..", hvorefter man venter på at personen i den anden ende giver sig til kende. Nogle melder sig kun med efternavn og andre melder sig kun med "Hej" eller "ja" eller "hallo?".
Når man er i byen for at shoppe og folk tager deres mobil er det oftest kun for at modtage korte beskeder, men der er dog også folk som snakker i halve timer for at få "underholdning" under den kedsommelige indkøbstur, eller for at få hjælp til eventuelle gaveinkøb. Derudover møder man ofte forretningsfolk som nærmest har mobilen klæbende til øret (hvis de da ikke har et headset), for man skulle jo nødig gå glip af noget, f.eks. en vigtig forretningsdeal mens man holder frokostpause på den lokale café eller er ude og shoppe med konen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar